0

100% pure natuurlijke arganolie uit Marokko

Natuurlijke arganolie is afkomstig van de arganboom, Argania spinosa. De arganboom groeit uitsluitend in het zuidwesten van Marokko. Hierdoor wordt de olie beschouwd als een van de zeldzaamste kostbaarste olie van de wereld. Arganolie wordt gebruikt voor consumptie en cosmetica doeleinden. Arganolie is een plantaardige olie en wordt ook wel Het Vloeibare Marokkaans Goud genoemd.
De vruchten van deze boom zijn groen en te vergelijken met olijven, alleen zijn de arganvruchten groter en ronder. Zodra de arganvrucht rijp is, wordt de argan geel. De arganvrucht bevat een harde noot waaruit de olie gewonnen wordt.

De pure, natuurlijke olie regenereert de huid. Het helpt om de celstructuur van je huid te vernieuwen en zorgt voor meer elasticiteit omdat het voor meer dan 80% bestaat uit onverzadigde essentiële vetzuren. Daarnaast bevat arganolie vitamine E, wat zorgt voor stimulatie van celgroei (snellere vervaging van littekens), vermindering van rimpels, verbeterde elasticiteit en een zachtere huid. Arganolie reguleert ook je talgproductie zodat je minder glimt bij een vette huid. De olie draagt ook bij aan een zuivere huid. Verder staat arganolie bekend om de goede werking bij nagels en haren. Nagels worden harder en sterker door de olie in te masseren op je nagels en nagelriemen. Dof haar gaat weer glanzen met deze wonder olie! Je haren krijgen hun natuurlijke glans en veerkracht terug en zullen minder snel breken.

Argan is een natuurlijk product en dat is de kracht van haar werking. Arganolie doet voor je huid wat gezonde voeding voor je lichaam doet. Eén avond gezond eten is niet hetzelfde als structureel gezond leven. Zo is het voor je huid ook niet voldoende om het één keer goed te voeden. Voor een blijvend gezonde en gave huid is het nodig om argan dagelijks te gebruiken.

Pure natuurlijke arganolie

Seda’s Miracle heeft in haar assortiment diverse verzorgingsproducten met argan.

Naast arganolie heeft Seda’s Miracle ook diverse andere verzorgende oliën in haar assortiment. Klik hier voor Seda’s verzorgende oliën!

Naast zepen met argan heeft Seda’s Miracle ook diverse andere zepen in haar assortiment. Klik hier voor Seda’s zepen!

×

Waar kunnen wij je mee helpen? / How can we help you?

×