0

Herroepingsrecht

Weest bewust van wat je koopt!
Een kleine ondernemer én het milieu worden echt geraakt door het retourneren van artikelen!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening en eventuele kosten van de betaalmethode.
Deze verzendkosten bedragen circa €7,25 per pakket (afhankelijk van de grootte) in Nederland. Voor het buitenland gelden andere tarieven, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. U ontvangt dan van ons de juiste adresgegevens om de producten te retourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen, na ontvangst van uw retour, terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

 

×

Waar kunnen wij je mee helpen? / How can we help you?

×