0

Herroepingsrecht

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Een uitzondering hierop geldt voor de 2e kansjes producten en de producten in de sale. Deze kunnen niet geruild of retour gestuurd worden.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening en eventuele kosten van de betaalmethode.
Deze verzendkosten bedragen circa €7,25 per pakket (afhankelijk van de grootte) in Nederland. Voor het buitenland gelden andere tarieven, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@sedasmiracle.com. U ontvangt dan van ons de juiste adresgegevens om de producten te retourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen, na ontvangst van uw retour, terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

 

×

Waar kunnen wij je mee helpen? / How can we help you?

×