0

100% pure natuurlijke castorolie

Castorolie, ook wel Ricinusolie genoemd,  wordt ook wel wonderolie genoemd en komt oorspronkelijk uit Oost-Afrika. De Ricinus Communis wordt in de volksmond ook wel de wonderboom genoemd. Het wordt al eeuwenlang gebruikt door de Egyptenaren vanwege de medicinale werkingen, maar tegenwoordig wordt castorolie meer gebruikt om een egale huid te krijgen en voor langer, gezonder haar met meer volume. Castorolie kan je puur gebruiken, maar kan je ook goed mengen met andere natuurlijke oliën. Castorolie is een wat dikke stroperige olie, zodat je niet snel teveel gebruikt.

Castorolie is voor iedere huid geschikt, maar is met name ook een ideale olie voor een droge, gevoelige en verouderde huid.

Castorolie verzacht en kalmeert de huid. Het ricinolzuur in de castorolie heeft een gunstig effect bij een onrustige huid. De castorolie zorgt ervoor dat je een stralende zuivere huid krijgt.  Je kunt de olie ook smeren op droge plekjes op je gezicht en lichaam. De pure natuurlijke olie ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Je kunt de olie ook goed gebruiken voor je haar. Castorolie wordt veel gebruikt bij de ‘natural hair comunity’ om het haar te herstellen. Het zou de haargroei stimuleren, waardoor je langer haar krijgt. Daarnaast voedt en verzorgt het je haar ook, waardoor je gezonde lokken krijgt met meer volume en het houdt ook nog eens je hoofdhuid schoon en in balans.

Castorolie wordt ook veel gebruikt voor de wimpers, nepwimpers, baard en wenkbrauwen.

Seda’s Miracle heeft in haar assortiment pure natuurlijke castorolie.

Naast castorolie heeft Seda’s Miracle ook diverse andere verzorgende oliën in haar assortiment. Klik hier voor Seda’s verzorgende oliën!

Pure natuurlijke castorolie

×

Waar kunnen wij je mee helpen? / How can we help you?

×