0

Marokkaanse manden en schalen

Om gelijk naar ons assortiment van Marokkaanse manden en schalen te gaan, klik dan hier!

Handgemaakte Marokkaanse en Afrikaanse manden

De handgemaakte Marokkaanse manden en schalen zijn leuke traditionele manden om te gebruiken als wasmand, om spullen in op te bergen of leuk als prullenbak, plantenpot of als fruitschaal.

De traditionele Marokkaanse schalen en manden worden gemaakt door lokale artisans in Marrakech, Marokko, waarbij de oude ambacht verenigd wordt met de moderne tijd. De meeste Marokkaanse manden worden handgemaakt van zeegras en wol of van palmblad. Seda’s Miracle vindt het belangrijk dat de artisans op een eerlijke wijze beloond worden voor hun vakwerk.

Zeegras is een natuurlijk materiaal en kan soms bij aankoop nog een beetje groenig zijn. Deze groene kleur zal na verloop van tijd plaats maken voor een mooie geelbruine kleur.

De manden en schalen worden allemaal handgemaakt en daarom zijn het ook allemaal unieke producten die in vorm en details afwijken van elkaar. Mocht je de mand of schaal iets willen vervormen dan kan je deze nat maken onder de douche. Zeegras kan je makkelijker in de juiste vorm kneden als deze nat is.
Hetzelfde geldt voor deksels die wat stroever op de mand gaan. Als je deze op de mand plaatst en het geheel natmaakt en 1 dag laat staan, dan zal je zien dat de deksel de vorm van de mand heeft gekregen, waardoor deze makkelijker op de mand gaat.

De mooie Marokkaanse manden zijn verkrijgbaar in wasmanden in verschillende formaten en kleuren, mooie tajine manden, opbergmanden, maar ook leuke kleine bijoux mandjes voor in de badkamer, slaapkamer, keuken, toilet of woonkamer.

Handgemaakte Marokkaanse Berber pom wasmanden, opbergmanden en bijoux mandjes, wit

Seda’s Miracle heeft naast haar assortiment handgemaakte Marokkaanse manden en schalen ook diverse mooie Afrikaanse manden en schalen. Het verschil met de Marokkaanse manden is dat deze gemaakt zijn met gerecycled plastic ipv plastic. Kijk snel voor Seda’s assortiment wereldmanden op sedasmiracle.com.

Afrikaanse wasmanden, klein, middel en groot, Fair Trade

×

Waar kunnen wij je mee helpen? / How can we help you?

×