0

Marokkaanse beldi zeep

Om gelijk naar ons assortiment van Marokkaanse beldi zeep te gaan, klik dan hier!

Marokkaanse beldi zeep is een authentiek handgemaakte zeep die op traditionele manier wordt vervaardigd in Afrika. Black soap bevat natuurlijke grondstoffen .

Natuurlijke Marokkaanse beldi zeep, zwarte zeep met olijfolie

Marokkaanse beldi zeep bevat vitamine A, B en ijzer. De zwarte zeep reinigt, hydrateert en voedt de huid. De zeep verwijdert de dode huidcellen, het stimuleert de doorbloeding en herstelt de huid. De huid zal na gebruik van zwarte zeep zijn natuurlijke glans weer terugkrijgen en heerlijk zacht aanvoelen.

In Marokko wordt zwarte zeep gebruikt om huidirritaties te voorkomen. Het zorgt voor verlichting bij problemen met de huid. Daarnaast wordt zwarte zeep ook gebruikt om huidveroudering tegen te gaan.

De zwarte zeep zorgt voor een schoon gevoel en bij regelmatig gebruik wordt de extra olie in de huid verwijderd.

Je kunt de zeep gebruiken voor je gezicht, lichaam en haar.

Indien je het wilt gebruiken voor je gezicht, was je dan alleen met de schuim van de Marokkaanse beldi zeep, dus niet met de zeep zelf. Doe een beetje Marokkaanse beldi zeep tussen je handen en laat dat schuimen en was jezelf zoals je met reguliere zeep doet en spoel goed na.

Je kunt ook een vochtig wattenschijfje over de Afrikaanse zwarte zeep halen en hiermee je gezicht reinigen.

Als je de black soap wilt gebruiken voor je haar, dan kan je de zwarte zeep heel goed gebruiken als alternatief voor je reguliere shampoo. Meng de black soap met een beetje water en masseer de substantie op je hoofdhuid. Laat 5 minuten intrekken en spoel je haar goed uit. Je haar zal er schoon en glanzend eruit zien en heerlijk zacht aanvoelen.

De Marokkaanse beldi zeep is ook een ideale zeep om je benen mee te scheren.

Je kunt ook je handen dagelijks wassen met zwarte zeep. Doe de zwarte zeep in een leuk klein glaasje en zet deze neer op de wastafel in de badkamer, toilet of keuken.

Natuurlijke Afrikaanse zwarte zeep

Breng de zwarte zeep aan met een scrubhandschoen op de vochtige huid van het lichaam (de zeep schuimt nauwelijks). Na het scrubben de zwarte zeep goed afspoelen met warm water en je lichaam zal zacht, schoon en fris aanvoelen. Voor een optimaal effect 2 a 3 x per week gebruiken.

Seda’s Miracle heeft een speciale hamam handschoen, kessa glove, die je goed kan gebruiken voor een optimale werking van de zwarte zeep.

Hamam scrub handschoen of kessa glove

Seda’s Miracle heeft in haar assortiment diverse heerlijke hamam verwenpakketten om jezelf of een ander te verwennen.

Hamam body care met scrub handschoen, Afrikaanse zwarte zeep (Marokkaanse beldi zeep) en pure natuurlijke olijfolie

Seda’s Miracle heeft in haar assortiment diverse Marokkaanse beldi zepen en hamam pakketten.

Marokkaanse beldi zeep wordt ook wel Afrikaanse zwarte zeep, zwarte zeep, Savon Noir of Black Soap genoemd.

×

Waar kunnen wij je mee helpen? / How can we help you?

×