0

Rhassoul kaolin of witte klei

Rhassoul kaolin of witte klei, vulkanisch klei poeder is 100% natuurlijk, pH neutraal en heeft een verzachtende en reinigende werking. Kaolin wordt ook wel Chinese klei genoemd en de rhassoul of ghassoul is Marokkaanse klei en afkomstig uit het Atlasgebergte in Marokko. Witte klei wordt al sinds oudsher gebruikt en is de mildste klei onder de kleisoorten.  De witte klei absorbeert geen olie waardoor Rhassoul Kaolin zeer geschikt is voor de gevoelige droge huid.

Kaolin klei is rijk aan calcium, silicium, zink en magnesium en herstelt de natuurlijke glow van de huid.  Rhassoul (ghassoul) kaolin bevordert de doorbloeding van de huid en zuivert de huid grondig. Het zorgt voor een mooie, glanzende en egale huid. Daarnaast werkt de witte klei kalmerend voor je huid en ook voor je haar en hydrateert het ook.

Gebruik geen metalen kommen of lepels bij het maken van je masker. Dit kan de werking van de rhassoul kaolin klei tegengaan.

Je kunt rhassoul kaolin, wat 100% natuurlijk is, gebruiken als masker, pakking, haarmasker of als badpoeder in bad.

Seda’s Miracle heeft ook een Marokkaans Beauty Secret masker, naar oud Marokkaans recept, met kaolin klei en ook nog andere natuurlijke verzorgende maskers in haar assortiment.

Natuurlijke klei maskers voor de huid en het haar

 

×

Waar kunnen wij je mee helpen? / How can we help you?

×