0

Zwart zaad / black seed / Habba Sawda

Zwarte zaadolie of black seed olie is afkomstig van zwart komijn en wordt als sinds de oudheid gebruikt als geneesmiddel. In het oude Egypte werd black seed of zwarte zaad al gevonden en gebruikt. Uit de zwarte zaden of black seeds wordt de olie gewonnen. De olie van zwart zaad of black seed is een zeer heilzame olie.
Er wordt ook wel gezegd: “Gebruik zwarte komijn (Arabisch: habba as-sawda), het is een geneesmiddel tegen elke kwaal, behalve de dood”.

Zwart zaad of black seed heeft momenteel diverse patenten lopen in de Verenigde Staten en in het Verenigd Koninkrijk.

Zwart zaad is goed voor het inwendig lichaam, maar ook heel goed voor het uitwendig lichaam. Het is geschikt voor elk huidtype. Het werkt anti-aging, helpt bij het herstellen van de huid en het kalmeert de meest gevoelige huid. De zwarte zaad olie bevat anti-oxidanten, vitaminen en mineralen. Naast dat de olie goed is voor de huid is het ook goed voor droog haar.

Je kunt ook dagelijks een theelepel zwarte zaad olie nemen. Deze olie heeft vele goede werkingen voor het inwendige lichaam, maar vanwege de EU-wetgeving mogen deze niet meer vermeld worden. Wil je toch graag weten wat zwarte zaad olie nog meer voor je kan doen, neem dan contact met ons op.

Pure natuurlijke zwarte zaad olie / black seed olie / habba sawda

Zwart zaad of black seed wordt ook wel Habba Sawda, zwarte komijn of Nigella Sativa genoemd.

Seda’s Miracle heeft in haar assortiment de volgende producten met zwart zaad of black seed:
Pure natuurlijke koudgeperste zwarte zaadolie uit Ethiopie
Zwarte komijnzaad olie zeep
Marokkaans Beauty Secret Ayla haarolie
Natuurlijke charcoal miswak poeder
Natuurlijke olijfolie zeep met zwarte zaadolie

Zwarte komijnzaad olie zeep

×

Waar kunnen wij je mee helpen? / How can we help you?

×