0

Zwart zaad / black seed / Habba Sawda

Zwarte zaad olie of black seed olie is afkomstig van zwart komijn en wordt als sinds de oudheid gebruikt als geneesmiddel. In het oude Egypte werd black seed of zwarte zaad al gevonden en gebruikt. Uit de zwarte zaden of black seeds wordt de olie gewonnen. De olie van zwart zaad of black seed is een zeer heilzame olie.
Er wordt ook wel gezegd: “Gebruik zwarte komijn (Arabisch: habba as-sawda), het is een geneesmiddel tegen elke kwaal, behalve de dood”.

Zwart zaad of black seed heeft momenteel diverse patenten lopen in de Verenigde Staten en in het Verenigd Koninkrijk.

Zwart zaad is ook heel goed voor elk huidtype. Het werkt anti-aging en heeft herstellend de huid en kalmeert de meest gevoelige huid. De zwarte zaad olie bevat anti-oxidanten, vitaminen en mineralen. Naast dat de olie goed is voor de huid is het ook goed voor het haar. Het helpt bij droog haar.

Zwart zaad of black seed wordt ook wel Habba Sawda, zwarte komijn of Nigella Sativa genoemd.

De zwarte zaad olie of black seed olie van Seda’s Miracle is afkomstig uit Egypte, waar het beste zwart komijn vandaan komt en is koudgeperst en heeft daardoor alle goede eigenschappen nog van het zwarte zaad.

Seda’s Miracle heeft in haar assortiment de volgende producten met zwart zaad of black seed:
Zwarte zaad olie / Habba Sawda  – Gold Edition
Zwarte zaad olie / Habba Sawda – Black Edition
Zwarte komijnzaad olie zeep

Naast zwarte zaad olie / Habba Sawda heeft Seda’s Miracle ook diverse andere oliën in haar assortiment. Klik hier voor Seda’s oliën!
Naast zwarte komijnzaad zeep heeft Seda’s Miracle ook diverse andere zepen in haar assortiment. Klik hier voor Seda’s zepen!

×

Welkom bij de Whatsapp van Seda's Miracle!
Waar kunnen wij je mee helpen?

×