0

Bakhoor

Bakhoor, bukhoor of wierook is een soort parfum met geurende olie dat populair is in de Arabische landen.
Het bevat een soort wierook, die bestaat uit houtsnippers die doordrenkt zijn met geurende olie. De bakhoor wordt verbrandt in een bakhoor brander waarbij de geur vrijkomt.

Seda’s Miracle heeft speciale bakhoor branders (wierookbranders) waarbij je de bakhoor kunt verbranden zodat er een heerlijke geur vrijkomt. Bij de ‘normale’ wierook is er meestal een overdaad aan geur. Het voordeel van de bakhoor brander (wierookbrander) van Seda’s Miracle is dat deze de bakhoor (wierook) ca. 1,5 minuut brandt en daarna automatisch stopt, zodat de geur niet te veel aanwezig is.

In de Arabische landen wordt de bakhoor brander (wierookbrander) gebruikt om een heerlijke geur te verspreiden in huis, de auto of om jezelf op te frissen.

Seda’s Miracle heeft de volgende oplaadbare elektrische bakhoor branders (wierookbranders) in haar assortiment:
Bakhoor brander (wierookbrander) zwart
Bakhoor brander (wierookbrander) zilver

Daarnaast verkoopt Seda’s Miracle de volgende geuren die gebruikt kunnen worden in de bakhoor branders:
Bakhoor / Wierook rozen
Bakhoor / Wierook al khanger
Bakhoor / Wierook black oudh

Er is ook een leuk cadeaupakket in ons assortiment met een oplaadbare elektrische bakhoor brander, bakhoor Al Khanger en een authentiek Marokkaans bakje met dekse!l

 

Seda’s Miracle heeft naast de bakhoor en de elektrische bakhoor branders ook diverse roomsprays en Marokkaanse geurblokjes in haar assortiment:

De andere namen die vaak ook aan bakhoor wordt gegeven zijn bukhoor, bukhour of wierook.

×

Welkom bij de Whatsapp van Seda's Miracle!
Waar kunnen wij je mee helpen?

×