0

Marokkaanse tassen en portemonnees van schapenwol

Wil je direct naar ons assortiment Marokkaanse tassen en portemonnees gaan, klik dan hier!

Handgemaakte Marokkaanse Beni tas en Foua portemonnee van schapenwol

De leuke tasjes en portemonnees van schapenwol worden handgemaakt in Marokko van tapijten die gemaakt zijn van schapenwol. Voor elke tas en portemonnee wordt een ander stuk tapijt gebruikt, waardoor elke tasje en portemonnee uniek is.

De tas heeft aan de bovenkant een rits en aan beiden zijkanten een soort schakel waarmee je de hengsel van de tas in lengte kunt verstellen, zodat je hem aan je hand, over je schouder of kruislings kan dragen. Het hengsel heeft een de bovenkant 3 stukken ketting, die samenkomen in een ring aan de voor- en achterkant. De tas heeft aan de binnenkant een zwarte voering en aan 1 kant een kleine rits.

Handgemaakte Marokkaanse Aysa tas

De portemonnee heeft aan de bovenkant een rits en aan de binnenkant een zwarte voering.

Handgemaakte Marokkaanse Gula portemonnee

De tasjes zijn gemaakt van 100% schapenwol en daardoor kunnen er pluisjes ontstaan. Het beste is om deze weg te knippen en er niet aan te trekken, omdat het dan nog meer gaat pluizen.

Indien de tas of portemonnee een beetje vuil is geworden, kan je een bakje met water en zeep gebruiken en een zachte borstel. Met de borstel kan je over de vlek wrijven tot de vlek verdwenen is.

Voor ons assortiment Marokkaanse tassen en portemonnees gaan, kan je kijken op sedasmiracle.com!

×

Waar kunnen wij je mee helpen? / How can we help you?

×